Werkwijze

TheorieNU is voor iedereen geschikt. Dit wil zeggen: voor cursisten die snel hun theorie-examen personenauto willen behalen, maar ook voor cursisten die misschien moeite hebben met het leren van de stof of het behalen van het theorie-examen. In principe kun je al direct na je aanmelding beginnen met de dagopleiding. De kosten hiervan bedragen €99,- (dit is exclusief het CBR-examen, een pakket inclusief het CBR-examen bedraagt €134,-).

Onze cursussen zijn tevens geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet goed spreken, echter is het begrijpen van de taal wel een pré, want de lessen worden alleen in het Nederlands gegeven.
Onze voorkeur gaat uit naar kleine klassen van maximaal 12 cursisten, daar wij uit ervaring weten dat de slagingskans van kleinere groepen hoger ligt dan bij volgepropte klassen.

De theorielessen beginnen om 08.30 uur en duren tot 16.00 uur. Aan het einde van de dag krijgt iedere cursist nog een handige samenvatting mee, waarmee de puntjes op i worden gezet, zodat jij als cursist de volgende dag gegarandeerd het examen behaalt.

Niet geslaagd?

Niet geslaagd betekent bij TheorieNU kostenloos het gehele traject opnieuw volgen. Samen kijken we dan met jou na waar het mis is gegaan. De kosten voor het aanvragen van het nieuwe theorie-examen (€35) worden wel in rekening gebracht.